Interactie versterkt jouw strategie

Gemiddelde score: 8,3

Afgelopen 23 januari vond de tweede workshop BE SOCIAL plaats. Wederom een succes met een gemiddeld cijfer van 8,3. Iets waarop we enorm trots zijn.

Workshop geeft #WOW-gevoel

Lia en Virginia van WOWDe dag startte met een grote lach toen we de ‘reddingspoppen’ voorbij zagen komen. In de zaal naast ons vond een BHV training plaats. Welkom op het Werk, ook wel afgekort als WOW, is echt een leuke locatie waar dit soort trainingen heel goed naast elkaar kunnen plaatsvinden. In onze workshop ga je heel de dag actief aan de slag met je eigen sociale media strategie en contentplan, hiervoor hebben we de beschikking over de gehele locatie met allerlei inspirerende hoekjes. En heel toepasselijk gaf de workshop een #WOW-gevoel.

Veel interactie versterkt je eigen strategie

interactie deelnemers BE SOCIALWederom hadden we een super leuke groep ondernemers bij elkaar. De deelnemers gaan weliswaar met hun eigen social media strategie en contentplan aan de slag, maar hebben heel veel aan de interacties met elkaar en met ons. Dit wordt als zeer waardevol ervaren. Als je wat van de testimonials wilt lezen, klik dan hier.

Direct een geoptimaliseerd profiel

verrassingDe middag zijn we actief met de middelen aan de slag gegaan zodat je de volgende dag ook geoptimaliseerde profielen hebt en je direct je strategie en contentplan in kunt gaan zetten, sommigen starten zelfs al als ze ’s avonds thuis komen ;-). Iedereen kreeg nog een heel leuk boek uitgereikt van Welkom op het Werk, genaamd: De gehaakte aardbei van Paul Postma. Het gaat over waarom klanten en marketeers elkaar niet begrijpen. Heel toepasselijk.

Leerzame dag afgesloten met fotoshoot

Ilse van Driel fotograaf bij BE SOCIALWat we benadrukken op de dag is dat een goede profielfoto erg belangrijk is. Daarom werd de dag afgesloten met de mogelijkheid om de visagie in te gaan bij Pim Menco van Menco Visagie en een mooie profielfoto te laten maken door Ilse van Driel.

Al met al wederom een succesvolle dag! Die op 11 februari weer wordt herhaald. Wil jij er volgende keer ook bij zijn, klik dan hier voor meer info.

Share on:

Leave a comment