Tweets delen via nieuwe Message-button

De nieuwe Twitter Message-Button

Twitter kondigde eergister aan dat ze een nieuwe Message-Button introduceren. Met de button kun je direct aan enkele personen of groepen van personen privé berichten delen, zoals ook het giften hieronder laat zien.
Message_Button_Twitter

Het is geen nieuwe functionaliteit, maar de button maakt het een stuk makkelijker. Daarmee zijn ze tegemoet gekomen aan een duidelijke behoefte, wetende dat in 2015 60% meer berichtjes zijn verzonden en zelfs 200% meer tweets via privé berichtjes. Ze willen de conversaties echt verrijken.

Hoe te gebruiken?

Zakelijk gezien kan het handig zijn om snel een tweet privé te kunnen doorsturen. Zo kun je wellicht makkelijk met een intern team bepalen of je een tweet wilt retweeten, of hoe om te gaan met een klacht gedeeld via Twitter. Uiteraard was dit al mogelijk en zeker als je bijvoorbeeld gebruik maakt van bijvoorbeeld Hootsuite als Social Media Manegement tool.

Andere aanpassingen in Twitter

Twitter heeft de afgelopen periode ook al de volgende nieuwe functionaliteit toegevoegd om de conversaties te verrijken.

Er zijn veel discussies gaande over het verlies van jonge gebruikers op Twitter. We zullen zien hoe het zich ontwikkeld. Wellicht dat alle aanpassingen van de afgelopen periode zorgt voor het aantrekkelijker maken van het medium.

Related Articles

Trip consideration op Facebook

Trip consideration op Facebook

Speciaal voor als jouw bedrijf in de reis business werkzaam is, heeft Facebook Trip Consideration toegevoegd. Hiermee kun je mensen bereiken die wel de intentie hebben om te gaan reizen, maar de bestemming nog niet hebben gekozen. Nu al vinden (naar het schijnt) 68%...

Lees meer
Eindelijk! Echt Schedulen voor Instagram….

Eindelijk! Echt Schedulen voor Instagram….

Het nadeel van Instagram vond ik toch nog altijd de onmogelijkheid om posts vooruit te schedulen. Maar ze staan eindelijk de mogelijkheid toe. Beperkingen Dat wil zeggen, nog niet in hun eigen app, maar wel via 3e apps die Facebook Marketing Partner zijn, zoals...

Lees meer

Blijf op de hoogte

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Langere berichten Twitter | Empower Your Brand - […] heeft Twitter een bericht grootte gehad van 140 tekens. Met het loslaten van de 140 tekens in de direct…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest