Vtwonen en Pinterest slaan handen ineen

Vtwonen is gister met een nieuwe campagne gestart waarbij ze een verregaande samenwerking met Pinterest zijn aangegaan. Als consument kun je nadenken over een mooi fris voorjaarsinterieur.

Pinterest bord aanmaken

Tussen 6 en 12 mei kun je jouw vtwonen voorjaarshuis ‘pinnen’ op een persoonlijk Pinterest bord met de naam ‘mijn vtwonen voorjaarshuis 2019’. Je maakt je eigen vtwonen moodboard aan. Voorwaarde is wel dat je producten uit shop.vtwonen.nl pint. Daarbij kun je jouw voorjaarshuis winnen t.w.v. €10.000,- en uiteraard een rapportage in vtwonen.

Daarvoor moet je uiteraard wel op tijd jouw Pinterest bord inzenden naar vtwonen

De eerste keer

Heel opvallend is dat Pinterest op deze manier voor het eerst zo nauw samenwerkt met een Nederlands bedrijf. Benieuwd welke bedrijven gaan volgen. En ook benieuwd hoeveel Pinterest aankopen het vtwonen zal opleveren.

Shoppen op Pinterest

Het gaat pinners niet alleen om inspiratie maar ook steeds meer om aankopen via Pinterest. In maart j.l. heeft Pinterest specifieke aanpassingen doorgevoerd om het shoppen nog makkelijker te maken, en ook om het merken makkelijker te maken om hun producten aan de man/vrouw te brengen. Lees hier meer

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Ik ben wel benieuwd waar jouw voorkeur naar uitgaat als je gaat shoppen. Ga je dan naar de website van de winkel of gebruik je Pinterest, Facebook of Instagram voor je aankoop. Of ga je naar de offline store om je aankoop te doen? En welke aankopen doe je dan op deze manier online en welke toch liever offline en waarom? Ik daag je uit om te reageren en een leuke discussie te starten.

Share on:

Leave a comment