WhatsApp voor bedrijven is eindelijk daar!

Het is eindelijk zover: WhatsApp voor bedrijven is geïntroduceerd! Althans voor gebruikers van Android en het kleinbedrijf in Indonesië, Italië, Mexico, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten dan wel te verstaan. Andere landen worden in de komende weken beschikbaar gesteld en wanneer IOS aan de beurt is, is nog afwachten.

Gratis App

Het is een gratis app met de mogelijkheid om in contact te komen met jouw klanten.

  • Bedrijfsprofielen: Voorzie klanten van nuttige informatie, zoals een bedrijfsomschrijving, e-mailadres, adres en website.
  • Berichttools: Bespaar tijd met de handige berichttools. Met Snelle antwoorden kunnen veelgestelde vragen snel worden beantwoord, begroetingen bieden klanten een introductie van het bedrijf en afwezigheidsberichten laten de klant weten dat je niet kunt antwoorden.
  • Berichtstatistieken: Bekijk simpele statistieken, zoals het aantal gelezen berichten, om te beoordelen wat werkt en wat niet.
  • WhatsApp Web: Verzend en ontvang berichten met WhatsApp Business op je computer.
  • Accounttype: Mensen zullen weten dat ze met een bedrijf chatten, omdat je zult worden gemarkeerd als een zakelijk account. Na verloop van tijd zullen sommige bedrijven bevestigde accounts hebben, nadat het is bevestigd dat het telefoonnummer van het account overeenkomt met het telefoonnummer van het bedrijf.

 

 

Share on:

Leave a comment