Workshops

Empower Your Brand

Succesvolle bedrijven, groot of klein, zijn niet succesvol omdat ze een goed product of dienst hebben. Ze zijn succesvol omdat ze denken, handelen en communiceren vanuit hetgeen hen drijft. Vanuit hun visie, missie, ofwel vanuit een innerlijke overtuiging.
Het is daarom voor iedere ondernemer, zzp’er of medewerker van belang om te weten wie je bent, wat je doet, waar je voor staat en wat je drijfveren zijn.

Jouw eigen verhaal

Ken jij jouw DNA en ken je ook het DNA van je organisatie? Weet jij vanuit welke overtuigingen jij denkt en handelt? Kun jij aangeven waarom een klant of opdrachtgever voor jouw organisatie moet kiezen? Wat maakt jou uniek? Wat is jouw eigen verhaal?
Als je het antwoord op dit soort vragen kent, heb je een basis gelegd van waaruit je je goed kunt positioneren en profileren. Hiermee kun je succesvolle nieuwe contacten leggen, blijf je in beeld bij jouw klanten en kun je jezelf onderscheiden van de concurrent. En misschien nog wel belangrijker: als je jouw DNA kent, kun je ervoor zorgen dat ze voor jou gaan kiezen.

“Mensen zijn niet geïnteresseerd in wat je doet, maar waarom je het doet.
Begin dus met waarom.” – Simon Sinek

Programma Empower your Brand

Het Empower Your Brand-programma bestaat uit drie verschillende workshops. De meesten beginnen met de workshop BE SOCIAL. In deze workshop ga je aan de slag met jouw social media strategie en contentplan.

Als je al een tijdje bezig bent, krijg je een steeds beter beeld van wie je bent en waarvoor je staat. Maar zet dat maar eens om in een krachtige elevator pitch en tagline. Daarom volgend deelnemers de workshop My DNA. Die dag gaat over wie jij bent en waar je voor staat.

Tot slot wil je jouw verhaal duidelijk overbrengen in een presentatie of tijdens netwerkbijeenkomsten. Tegenover een groep of met een groep mensen is het heel anders communiceren dan via social media. Daarvoor is de workshop My BRAND Offline ontwikkeld.

Kortom:

Om het programma volledig te maken hebben we ook aparte workshops voor de diverse social media tools ontwikkeld om nog meer ins en outs van de tools te leren kennen en ze nog effectiever te kunnen inzetten voor jouw acquisitie. De volgende workshops zijn al live: